onsdag 17 mars 2010

Essä

Min essä som handlar om blogging!

Länk till essä: Essä


1 kommentar:

  1. Hej Tommy!
    Tycker du har fått med mycket information och det var ganska lätt att läsa igenom, några små saker bara. Men eftersom det bara är ett utkast så finns sånt alltid med =)
    Under inledningen skriver du att blogg kommer ifrån web log men man får aldrig reda på vad det betyder vilket hade varit trevligt att veta. Eller jag har missat det. Under andra stycket tar du upp att det finns olika bloggar även redan här kunde man få något exempel på vad det finns för sorter. Det här förstår jag inte riktigt ” En blogg kan också tillhöra en gemenskap, med massa bloggare inom ett specifikt ämne.” Är de flera bloggare som skriver på en och samma blogg eller hur menar du?
    Du har flera frågor men skriver senare att dessa på något sätt hänger ihop. Men om jag inte minns fel så var det en fråga vi skulle använda oss av. Man kan kanske komma på en huvudfråga som alla passar in på. Denna kanske inte passar in på alla men ”Vad har bloggning gjort för påverkan på samhället sen den föddes?”
    På s.3 stycke 6 skriver du om makro och microbloggning men vad betyder det? Hade varit fint med en lite kort förklaring. På s4 stycke 3 skrivs det om att bloggar kan levereras på olika sätt, här hade varit intressant att veta hur. På s.5 stycke 2 skriver du att den största bloggen i Sverige handlar om mode. Man kanske kan skriva in vilken blogg det är.
    Några småsaker som att ha samma teckensnitt, mer markera underrubriker och ha referenserna i bokstavsordning gör att essän blir så mycket snyggare.
    Annars tycker jag den ser väldigt bra ut.
    /Therése

    SvaraRadera